Annons


PRIDEPARADEN del 1: getting ready


Hemma i Stockholm lagom till Prideparaden! Lördagen med stort L började med loge-häng. Ändlösa lager med kroppsglitter och smink, i kontrast till noll lager kläder. Stylistens galgar ekade nämligen tomma, då flakets tema var ”edens lustgård”. Min outfit; tre små orkidéer, and that was it. Inte mig emot då ni vid det här laget måste ha kommit på hur bekväm jag är med nakenhet. Fri som en fågel sprang jag ner över söder, mot Södra Teaterns flak vid Mariatorget. Dagen som följde var hittills årets festligaste! Känner mig stolt över att ha firat något så viktigt som rätten att få älska vem man vill. Bilder från paraden kommer upp imorgon!

Annons

DSCF1515_Fotor

DSCF1519_Fotor

DSCF1516_Fotor1. Loge-mys med mina Adams and Eves 2. Suddig preview av våra icke existerande outfits 3. Näst intill tom klädhängare, men ändå stylingen för ca 20 personer


Laddar