Annons


lunchtips i amsterdam: coffee & coconuts


DSCF1377_Fotor

DSCF1382_Fotor

DSCF1383_Fotor

DSCF1380_Fotor

DSCF1386_Fotor

DSCF1397_Fotor

DSCF1389_Fotor

DSCF1396_Fotor

DSCF1405_Fotor

Vi började vår Amsterdam-helg i tropisk värme och matchande lunch på Coffee & Coconuts. En skvätt rom med tillhörande kokosnöt, kryddiga tacos och APA plockades från menyn och lade en hög ribba för kommande dagar.

Annons

Kunde snabbt konstatera att Amsterdams hipsters skulle skratta åt Södermalm. Här fanns fler fondväggar i tegel, skäggiga män i beanies och LP-plattor än en annan kunde räkna. Servitörerna/servitriserna gjorde tillsammans en runway-visning av alla sommarens hetaste sneakers eller birkenstockmodeller medan dom lagom ledigt hällde upp kaffe eller plockade disk. Det var som att någon lagt ett perfekt filter från VSCO över hela kvarteret. Ytterst instagramvänligt ställe med göttig mat! Fast jag hade nog bara sippat kaffe och glott på män dagarna i ända ifall jag bott i närheten..


Laddar