Annons


smygpremiär på champagnebaren


DSCF1165_Fotor

DSCF1166_Fotor

DSCF1182_Fotor-smygpremiär på Södra Teaterns champagne bar med charkisar och bubbel

Jag har de senaste dagarna bokstavligen sprungit mellan events och jobb. Mellan glamour och diskberg. Från kassadisken till bardisken. Kontrasterna skulle kunna fortsätta i X antal meningar här, men jag tror ni hajar grejen. Kroppen har fått tvångsanpassa sig likt kaktusen i ökenlandskap. 4 timmars sömn, ömmande fötter och flottigt hår, men den har anpassat sig. För både jag och kroppen min vet att evolutionsteorin ”starkast överlever” aldrig är så sann som på ett dansgolv. Bortamatcher, spyor och tidig hemgång är för veklingar. Som Karolina Ramqvist skrev:

Annons

”Krogen är också en karriär, enas vi om, kanske den enda värdiga. Att gå ut är värt att kämpa för.”


Laddar