Annons


recap: invigning av Pontonen och Humlan


Torsdag. Jag mötte upp två glada för två invigningar, på två glas. Okej, den sista siffran ljög jag om för att få röd tråd. Men iallafall! En hel del härligheter blev det. Jag gick till exempel runt med en snygg, sportig bag som jag hittat/snott/lånat/fyndat från Slakthusets golv. Kompanjonerna log glatt över detta då väskan tydligen var en giveaway man fick when entering det notoriska ”nakenrummet” som fanns på klubben. Där fick jag för mina kleptomanfingrar. I och med denna nyhet kom det dock liksom fram en ny, lite naknare och renare aura kring mig. Detta gjorde i sin tur att jag djuriskt och ogenerat kunde stirra på Krunegård hela kvällen, när han satt där i andra änden av baren och ba såg snygg ut. Njutning på många nivåer med andra ord. Beskåda bilder från Humlans öppning HÄR där jag inte är medpå en enda, buhuu. Tur att jag är min egen vimmelfotograf då:

Annons

DSCF1107_Fotor-Pontonen spelade remix på electric banana band-låtar och bjöd på bärs. Bra ställe.

DSCF1111_Fotor-Sundkler var med, lika charmig som alltid i hennes MC-gängs nya jacka.

DSCF1125_Fotor-sedan över till Humlan! Jaja tryckte på knapparna och jag drack shots. Som det ska vara.

DSCF1115_Fotor-Kalaspyntat bara för mig och Matildas skull. Som Britney en gång sade: aww you shouldn’t have!


Laddar