Annons


rätt tid, rätt plats, rätt dryck


DSCF1065_Fotor

DSCF1070_Fotor

DSCF1072_Fotor

DSCF1075_Fotor

Igår bjöd Stockholm på sol och 20 grader. Som medlem av den gamla skolan innebär det en heldag utomhus, om än i lite mer vuxen tappning. Festisarna i matsäcken har fått en lite glammigare look med åren och gudskelov så slipper jag den där sliskiga drickyoghurten. Tacka vet jag cava! Hur som helst är dryckerna och tillfällena många i dessa somriga tider. Därför ger jag er nu: rätt dryck, rätt tid, på rätt plats!

Annons

FÖRMIDDAG

Plats: Kaffeverket, Sankt Eriksplan

Dryck: Ice Tea

Startade dagen fräscht igår och valde bort Lond Island. Även om en tidig start på dagen med somriga drycker är en storfavorit hos mig så ska vi inte förhasta oss. Dagsfesterna är yet to come denna säsong. Men när dom väl gör, ja då åker denna tant-grogg högst upp på min favvolista!

EFTERMIDDAG

Plats: Grand Escalier, Stureplan

Dryck: Vitt

In i Sturegallerian, upp för rulltrappan och in till innergården. Finns det något glas vitt som någonsin legat så perfekt till för en aw? Jag tror inte det. Megaplus för meditativ stämning!! Att titta på hur kostymklädda män släpper garden och tar en bira känns så lugnande, på nått vis.

KVÄLL

Plats: Kornhamnstorg, Gamla Stan

Dryck: Sangria

Värmelampor och rangliga plaststolar. Creme de la crème av uteserveringar. Utsikt över Söder. Och till råga på allt kände jag mig som Nalle Puh varje gång jag hällde upp sangria ur min honungsburk. Sött sliskigt och alldeles rätt för sommarens första kväll.


Laddar