Annons


dance dance dance


Fredag kväll. Jag hade myror i hela kroppen och ville inget annat än att dra ut och göra en wrecking ball á la Miley på nån discokula. Övertalade till slut både en och två brudar att hänga med mig ut för att dansa. I oxblodsrött från topp till tå kände jag mig minst sagt vass och kvällens startskott gick av på Laika:

Annons

S0710234_FotorS0720235_FotorMatilda och jag satt och sippade på varsin Bulldog i baren. Sitta i baren är en favorit hos mig. Slippa hänga sina prylar på stolen utan flitigt använd krokarna under bardisken. Kunna vila blicken på bartendern som mäter upp, skakar, rör om. Och den kanske allra viktigaste egenskapen med barhäng: posen. Det finns inte ett enda sätt att se ocool ut när du sitter i baren. Jag lovar!

S0750247_FotorS0760265_FotorUppvärmningen för kvällen fortsatte sedan i vanligt ordning på Berns. Vi fick sällskap av Emmy som rev av lite danssteg med oss i både källaren och salongen, innan det var dags för slutstationen: svartklubben. Här pumpades kroppen ut till klockan slog 06.30. Därefter bildade vi alla en stor hög i en dubbelsäng. Och jag tänkte en alldeles för romantisk tanke: det kan nog inte bli bättre än såhär.


Laddar