Annons


onsdagens viktigaste länkar:


Onsdags-surfen. Obligatorskt tidsfördriv mitt i veckan istället för cavan numera. Menmen, inte att misströsta. Jag finner guldklimpar på the world wide webb som skulle ta evigheter för er att luska fram. Nu ska jag OSA till lite pressvisningar för AW 15 så jag kan fortsätta leka modetjej på internet. Ni får njuta av dagens nätfynd istället:

Annons

1. How to Tie a 200-Pound Turban—Sikh Style!

Så inspirerad! Varför inte ta det bohemiska modet över gränsen i sommar? Tänker att den kan vara både fancy och fungera som extra förvaringsutrymme? *Host* Hemligt bag in box-fack när man ska in på klubben. Genialt.

2. Tiny Hamster Eating Tiny Burritos

Mat i miniformat har ju varit en favorit hos mig sen länge. I det här fallet konsumeras en burrito. Av en hamster. Ja. En burrito och en hamster. Ni läste rätt. Dags att klicka nu va?

3. Vem Bor Här?

Tant-Melin har fått en ny storfavorit i tv-rutan. Antikrundan, Halv Åtta Hos mig och Stjärnorna På Slottet får nu ge vika. Här är nya favoriten. Känns dock lite snuskigt och förbjudet, snoka i andras hem sådär. Hehe.


Laddar