Annons


Två geniförklaringar


Kanske är det för att jag fortfarande febrilt googlar kameramodeller, en efter en, och inte kommit till skott med att köpa någon ny. Kanske är det för att jag vill vara viktigpetter och visa att jag hänger med i svängarna. Kanske är det för att jag inte kan få upp hakan från marken när jag ser ser kupper som dom nedan genomföras. Ärligt talat skiter jag i anledningen. Jag måste bara få ta en paus i te-drickandet här och nu för att servera er två geniförklaringar:

Annons

10FASHION-Chanel-superJumbo”Chanel shows have the harshest light. I won’t look at your pores if you won’t look at mine.”-Lauren Santa Domingo (source)

1. Men som Krunegård sa: vem är inte ful i 60-watts ljus? Alla kan bara glömma Breakfast at Tiffany’s, från och med 2015 är det Chanel som är frukostexperten. Härmed geniförklarar jag (och vartenda modekonto på insta) denna visning!

Zoolander 2 At The Paris Fashion WeekLÄNK

2. Zoolander och Hansel i Valentinos visning och film nummer två är ett faktum. Denna geniförklaring går ut till alla sidenkåta flickor där ute, som också kom på sig själv med att tycka två 40 plusare var det hetaste som skådats under hela PFW! Mumsmumsmums.


Laddar