Annons


Adidas Energy Takeover Stockholm… oh gosh vad har jag gjort?


The Energy Takeover_FotorOkej, så i ett sömndrucket stadie någon gång förra veckan kan jag ha råkat osat mig själv till det HÄRInser sedan att jag faktiskt ska springa ett lopp. Löpa, kuta, spurta, SPRINGA! Inte bara se snygg ut i träningskläder. Panik utbryter! Sms-konversation med närmsta väninnan som är mer felstavad än en 05:03-chatt pga SÅ NERVÖS! Hjälper inte när andra bloggare uttalar sig såhär om kommande loppet:

Annons

”Jag löptränar ju redan men nu ska jag verkligen öka tempot och kommer satsa mest på löpningen som träningsform fram till april. Just nu springer jag bara runt 5 km på löpbandet och loppet är som kortast 6 km långt beroende på vilken rutt man väljer så jag behöver verkligen träna men jag har fem veckor på mig så det ska nog gå bra, jag är så laddad!”-Linn Herbertsson

Hon springer alltså BARA 5km på bandet just nu hörrni. BARA 5 kilometer! Sitter just nu och försöker räkna ut hur långt jag brukar spurta från mig till bussen när jag är sen. Psst! En hemlis! Det är då inte 5km. Fast iofs har jag ju tagit mig an X antal stillastående rulltrappor på senaste.. så det här ska nog bli en dans på rosor i jämförelse med bergsbestigningen upp till Östermalmstorg!

Är du något mer fit än mig? Anta Adidas utmaningar på deras instagram @adidassverige för att få chansen att bli utvald till loppet och springa förbi mig 10ggr innan målgång! Loppet går av stapeln 11 april.


Laddar