Annons


And I’m off..


Bild 2015-03-04 kl. 15.27Bild 2015-03-04 kl. 15.25 #3Bild 2015-03-04 kl. 15.26 #2

Klädresultat efter helgen: Emmy lånade min gamla tant till bomber (har väl cirkus fyra-fem år på nacken nu va?) och sa att jag då kunde ta hennes Wester ett slag. Jag skrattade till svar, stensäker på att hon skämtade.

Annons

MEN TRO PÅ FAN ATT DEN LÄMNADES KVAR HOS MIG!? Lyckan. Så nu ska jag vara lite mer foxy än vanligt framöver, blink. Jackan känns dock som ett unket tröstpris med tanke på hornet som ligger bakom kepan. Min mamma skyller alltid på alkoholen när det gäller min hy men jag är totalt övertygad om att det måste handla om nånting annat. Anyways, kommer ändå prioritera kul framför snygg i alla lägen. Och sviker självförtroendet så finns det ju alltid kepsar. Nu piper jag iväg för att kidnappa sneakers-experten Linus, idag ska vi leta skor. Hej.


Laddar