Annons


Dricka rödvin som Alfons


Tisdag och överallt hänger diverse jobbiga plagg med en handtvätt-lapp fint påsydda. Varje gång tvättkorgen blir full förbannar jag mig över att jag inte blev en Gina Tricot-tjej. Livet hade varit så mycket roligare.

Annons

Fann dock världens härligaste bild från helgen på Matildas blogg idag. Bilden som fångade förfesten mellan rödvinsfruarna på ett alldeles magiskt vis. Tre glas vin, men bara två konsumenter. Likt Alfons Åberg så hade jag och Matilda en låtsasvän till det tredje glaset. Ibland behövs en sådan lösning, om man gillar att slå klackarna i taket. På något vänster så drack låtsasvännen mest av alla i lördags. Inte såg vi till hen på Maskineriet eller Berns senare under natten heller. ”Hmm.. måste ha fått i sig för mycket och gått hem” tänkte vi och dansade vidare, lite gladare än vanligt.IMG_1630-1140x759


Laddar