Annons


att hålla sin champagnebudget


Skärmavbild 2015-02-20 kl_Fotor_CollageAlltså vad jag skulle göra för att få vara valfri glamourös donna här ovan, det ska vi inte tala om. Inte ikväll. Inte ikväll då jag ligger hemma och tänker exakt samma tankar som i fyran när jag hade utegångsförbud och därigenom inte fick gå på skoldiscot. ”Hånglar han med någon annan nu?” eller ”Undrar om dom spelar min favoritlåt?”, ja ni vet sånna funderingar. Jag ska nämligen jobba hela helgen. Dock vill jag unna er alla något alldeles superfabulöst ändå. Ett knep som skulle få alla jordens plånböcker att göra vågen av lycka. Jag ger er.. DEN ULTIMATA LISTAN FÖR EN LYCKAD CHAMPAGNEBUDGET:

Annons

Skärmavbild 2015-02-20 kl_FotorSkärmavbild 2015-02-20 kl_Fotor2

Listan är baxad från Nylon. Och vem försöker vi lura? Det är fem dagar kvar till löning så både du och jag vet hur det ser ut på kontot. Låt oss hålla oss till den övre delen av listan, shall we?


Laddar