Annons


valentine


DSC_8853_Fotor

DSC_8857_Fotor

Oh my, what a weekend! Först och främst så var min alla hjärtans så nära perfektion som man kan komma. Min valentine skämde först bort mig med råbiff på Strandvägen 1 för att sedan ta med mig till den största tidningsbutiken i stan och låta mig gotta ner mig i glansiga, tjocka magasin.

Annons

Ni vet sånna där som låter så fint när man bläddrar i dom. Lite idyllisk eftermiddagsläsning av Vs musiknummer och Icon, innan det bar av mot del 2 av dagen. Jag styrde skutan mot tre vackra damer och en biosalong. Jag behöver väl knappast nämna vilken film vi såg eller vara den 2352194e personen som bekräftar att den är skit? Tacomyset framför mello vi hade efteråt var sexigare än rullen, för att sammanfatta det. Både valentine och vänner rördes i slutet av kvällen samman i en stor härlig gryta. 2351 på Berns, Spy Bar och slutligen något nytt hiphoppigt ställe. Rekordmycket kärlek denna alla hjärtans dag? Jaharå!


Laddar