Annons


Throwback: ECCO Walk In Style Award 2013 Copenhagen Fashion Week


Förra veckan vinkade vi av Köpenhamns modevecka så jag tänkte bjuda (skryta med) lite bilder från pressresan jag gjorde med ECCO dit för två år sedan. Skrolla ner för lite events, gala och backstage från visningen. Klicka även HÄR för en video av kvällen och spola till 0:30 för att se en kortklippt Melin i den danska kändisdimman.

Annons

DSC_3112DSC_3126-vi började resan med ett litet studiebesök till Georg Jensen för att plocka på oss X hundra tusen på fingrar, halsar och handleder. Minns att jag funderade om det var så här Rose kände sig i Titanic med ”the heart of the ocean” dinglandes runt halsen.

DSC_3138_Fotor-väl tillbaka på hotellet möttes jag av klackar på sängen. Varför har jag inte bytt ut frukosten på sängen för evigt efter detta!?

DSC_3152_FotorDSC_3173DSC_3161_FotorDSC_3203_Fotor-backstage var det kaotisk. Modeller, accessoarer och champagne i en enda röra.

DSC_3232_Fotor-efter smygtitten fick vi lov att snällt sätta oss ned och njuta av galamiddag.

WIS_2013_0205_Fotor_Collage-slutligen showtime, med plagg och skor som byggde på smyckena och inte tvärt om. Jag var helsåld.


Laddar