Annons


Matildas födelsedag del 2-supper & måndagsklubben


Efter dagsfest, middag och tävling i ”hur många tjejer kan sminka sig framför samma spegel” så tog vi taxi in till byn. Supper bjöd först på ett glas samt många saknade ansikten. Är det kanske därför jag älskar Åre så mycket? För att det blir som ett slags mekka dit alla vallfärdar bara för att mingla runt och säga ”hej vad länge sedan, hur är det?”. Mm, troligtvis.

Annons

DSC_8615_Fotor-efter Supper tog vi oss upp på berget där Åre lyste upp som Norrlands egna Vegas där nere längs vattnet.

DSC_8630_Fotor-Matilda blev återigen överraskad! Klart pinglan ska ha vip-behandling med drinkbord bakom spelarna på Måndagsklubben när hon fyller år.

DSC_8617_Fotor-ja ni ser rätt!! Chipspåsen hade premiär. Väskan blev ett eget fenomen over night och kommer troligen vara en het snackis i byn framöver. Jag kan redan se rubrikerna ”CHIPSPÅSEN PÅ VIPPEN-insmugglat fyllekäk eller bara en clutch?”.

DSC_8663_Fotor-När Thomas (med hjälp av snygg kvinnoarmé) värmt upp lokalen så var det dags för Albin Myers att klicka på knapparna! Jag har träningsvärk i armarna pga mycket veveniluften-moves igår.


Laddar