Annons


Åre-överraskningen 101


Väntan är över. ÄNTLIGEN är hemligheten ute i det öppna och jag kan dela med mig av en överraskning som kommer ta sig in i historieböckerna! Självklart vill ni göra något liknande, så här kommer dagen i guidat format:

Annons

Förberedelser:
Låt 80% av kvinnoarmén dissa din väninna och säga att dom ”tyvärr inte kan komma upp till åre” och fira hennes 20årsdag. Att lägga ribban lågt gör chocken allt större. Starta en top secret Facebook-grupp och stäng av notiser på telefonen därifrån för att minimera risken att bli upptäckt. Planera in i minsta detalj med skjuts, mat, listor och pynt.

D-day:
Låt bästisen åka ut i backen med pojken sin över dagen. Samla sedan kvinnoarmén från landets alla hörn i stugan, pynta och ladda upp krubbet. Tänd tårt-ljusen och pressa in flickorna som sardiner i sovrummet. Sjung upp, knip sedan käft och invänta le birthday girl. Hoppa ut, skrik lungorna ur er och låt kvinnan få gråta ut! Ha sedan en paus i schemat för middag och sminkning innan ni tågar mot Måndagsklubben på Tott. Minimun på kvällens sluttid ska vara mid-day dagen efter och inget annat är acceptabelt.

Email för mer detaljerad guide: linneaöverraskningsfestiå[email protected]

DSC_8530_Fotor

DSC_8534_Fotor

DSC_8545_Fotor

DSC_8552_Fotor

DSC_8561_Fotor


Laddar