Annons


åre på lördag


397467_10152874128975576_713156379_n_Fotor

Denna kvinna. Vi har enligt facebook varit vänner sedan augusti 2011 och har sedan dess blivit taggade i 21 bilder tillsammans, bland annat den här ovanför. Om det hade funnits liknande statistik för antal danskvällar i klackar tillsammans, hade staplarna varit meterhöga i diagrammet. På lördag åker jag och firar hennes födelsedag på det enda sättet vi vet, bland fjällen i Åre. Kan man kalla det en tradition om det har hänt mer än en gång? Här har vi ett litet collage av bilder från förra året:

Annons

IMG_2510_Fotor_Collage_Fotor

Från vänster: 1. Miss Sundkler i ett konfettiregn som sedan kostade oss en gedigen summa för ”extra städning” av hotellrummet. P.S hon sitter på ett lakan på grund av fet rödvinsfläck i soffan. Det hela resulterade i handtvätt av kuddöverdraget i handfatet med gratistvålen från hotellet. 2. Tio skedar i attack mot en choukladmoussetårta i brist på tallrikar. Albin Mayers och ljusmeckarn Martin på Måndagsklubben. 3. Partypinglan tar ett fast grepp och kliver in i sista året som nittonåring. My girl<3


Laddar