Annons


ha-begär


Skärmavbild 2015-01-22 kl_Fotor_Collage_Fotor

Idag ger jag mig själv, likt alla bokstavskändisar idag, en extremt jobbig diagnos: jag har fått ha-begär. Jag vet inte om det är på grund av X antal inkastare som varje dag skriker ”nice price”, ”special for you” och ”hello my friend we have big sale” i mitt öra här, men just nu suktar jag efter så många plagg. Såg ni tex Say Lou Lous outfits från Acne på röda mattan!? Dör. Blir inte bättre av att Matilda skickar en bild på fem kassar kläder och säger att hon syndat.. Fann förresten en passande mening i samma chatt där vi iofs pratade om halvnakna män, men det passar i detta sammanhang med:

Annons

”Jag skulle till och med åka på en sån där finna mig själv-resa till Asien för dom! Förstår du Matilda? Så långt skulle jag gå!”. Och ja.. så långt skulle jag faktiskt gå för plaggen här ovan.


Laddar